Skärma av din uteplats

Du sitter en varm och solig dag på din nya bakgård och funderar därmed på att börja sola dig. Sedan märker du dock snabbt att det är ganska öppet på din gård. Du behöver nog skaffa dig något som tillför skydd på din bakgård. Hitta något passande endera på nätet eller i en butik nära dig.

Växter som skärmar av

Ett alternativ är att du använder dig av olika växter. För att direkt kunna få hjälp av växter bör du dock köpa tillräckligt stora för att de därmed ska kunna täcka insynen. Du kan endera använda enbart en växt som till exempel tuja, eller blanda flera olika sorter och göra det mera varierande. Då kan du till exempel sätta större växter i hörnen och mindre där i mellan. Med en häck av växter kan du även välja om du vill att den växer naturligt eller om du däremot vill klippa den helt rak.

Dekorskärmar

För att göra ett mer personligt alternativ kan du också använda dig av dekorskärmar. Det har blivit rätt populärt att använda sig av just dekorskärmar. Dessa kan ha olika mönster och blir därmed tillika ett konstverk i din trädgård medan den samtidigt ger ett bra insynsskydd. Det finns dessutom många andra alternativ att välja mellan.