Skaffa elbilsladdare till ditt hem

Att ladda din elbil hemma är både enklare, smidigare och billigare än att ladda den på en offentlig laddstation. Dock är det inte bara att koppla in bilen i vägguttaget, då det i värsta fall kan leda till brand. Därför bör du installera en ordentlig elbilsladdare hemma, så att du på ett säkert sätt kan ladda din bil.

Fördelar med en laddbox hemma

Har du en laddbox hemma slipper du leta efter lediga laddstationer, eller sitta i långa köer i väntan på att en ska bli ledig. Bilen tar minst en halvtimme att ladda om du hittat en snabbladdare, så utöver letandet och köandet har du även en lång väntetid tills bilen blir klar.

Laddar du bilen hemma slipper du allt detta. Du kopplar in bilen när du kommer hem från jobbet och låter den ladda över natten. När du går ut till bilen på morgonen har du en fulladdad bil som är redo direkt.

Kontakta ett proffs och låt dem installera din lelbilsladdare

Att ladda din bil i ett vanligt eluttag kan som sagt vara förenat med livsfara. Därför bör du kolla in nätet och leta upp ett proffs för att installera din laddbox. Boka en fri konsultation och få hjälp med installation och att hitta rätt lösning för just dig.