Få hjälp med din IT hemmavid

Idag är IT i någon form en del av de flestas vardag. Med hjälp av telefon, dator eller surfplatta kan du sköta allt från bankärenden till veckans handling. Trotts detta är det många som är ovana vid IT, och kan känna frustration när de inte vet hur de ska göra det de föresatt sig. Som tur är går det att få IT-hjälp i hemmet.

De allra flesta använder internet dagligen

Idag använder 94% av Sveriges befolkning internet. Av dessa gör de flesta det dagligen. Under coronapandemins första år ökade användandet av olika e-tjänster kraftigt i en ”chockdigitalisering”. Till exempel har användandet av e-legitimation ökat stort. Många handlar nu också till exempelvis kläder via nätet. De flesta internetanvändare använder också internet för att hålla kontakt med andra via sociala medier, och se på underhållning via olika streamingtjänster.

Många behöver hjälp med IT

Vissa upplever att det är svårt att ta in all ny teknik som blir en del av våra liv. För många känns det skrämmande att installera till exempel en ny dator eller ny tv. Andra behöver också hjälp att lära sig använda dessa. Som tur är finns kunnig IT-support som kan hjälpa dig med allt detta bara ett klick bort!