Byta lägenhet med någon annan

Bostadsbristen i Sverige är fortfarande hög. Det beror på att antalet bostäder som blir byggda inte räcker till eftersom antalet invånare som behöver bostad ökar snabbt.

Bristen på bostäder är störst i storstäderna men generellt sett är det bostadsbrist i hela landet. Alltfler unga hoppar mellan olika andrahandskontrakt. För en del så går det snabbare att spara ihop till en insats för att köpa en bostadsrätt än att stå i kö och vänta på ett hyreskontrakt. Detta är en av anledningarna till att bytesmarknaden för lägenheter är stor.

Ta hjälp när du vill byta lägenhet

Det kan vara svårt att hitta någon som vill byta lägenhet med dig. Då kanske du borde testa att hitta din hjälp online. Genom att vända dig till en professionell förmedlare av byten mellan lägenheter så har du större chans att hitta en passande lägenhet.

Allt du behöver göra är registrera dig och lämna dina önskemål och vilken typ av bostad du har samt vilken typ av bostad som du vill byta till. Efter din registrering kommer du att matchas med bostäder som kan vara aktuella för dig. Det finns personer över hela landet skomärket registrerade så du kan matchas med lägenheter i samma stad men tjänsten fungerar även om du ska flytta till en annan stad.