Bygg en Walk in Closet hemma

Älskar du mode eller bara har mycket kläder hemma kan det vara avgörande med en rymlig garderob. Många vill undvika att kläderna ligger på olika platser i huset eller blir upphängda tillfälligt på någon krok.

Ofta blir kläder bortglömda och är det exempelvis träningskläder kan det skapa en illaluktande doft i delar av huset. Med en Walk in Closet får du rejält med plats för alla dina kläder och även andra saker.

Hur du bygger din Walk in Closet

Självklart behöver du rätt byggsatser för att komma igång med din garderob. Skillnaden mellan en vanlig garderob och Walk in Closet är att den senare vanligtvis är mycket större. Syftet är att kunna byta om inne därav begreppet ”Walk in”.

Det är upp till dig att välja vad du vill ha inuti men ofta brukar det vara någon sorts möbel som gör det möjligt att sitta ner. Du behöver en skjutdörr och många väljer en glasvariant. Beroende på hur du vill att det ska se ut inuti väljer många hyllor och möjlighet till att hänga galgar.

Det borde också finnas en eller flera speglar så du kan kolla in din outfit och jämföra olika klädesplagg. När det är dags att bygga din Walk in Closet, köp det som behövs på nätet.