Bygg en redskapsbod eller vedskjul i din trädgård

Nu när elpriserna är så pass höga kan det vara bra att hitta alternativa källor att värma huset med. Har du möjlighet att värma huset med hjälp av ved är det en bra början. Det blir betydligt billigare i längden, speciellt under vintern.

Äger du egen mark med skog på kan du fixa ved själv genom att fälla träd som du sedan klyver med hjälp av en vedklyv. Det går givetvis också bra med en yxa, men det tar längre tid och är mer fysiskt krävande.

Torka veden i ett vedskjul

Träd som du precis har sågat ner och gjort till ved behöver torka innan du kan elda med veden. Det gör du lättast i ett vedskjul. Om du inte har ett vedskjul på tomten kan du enkelt bygga ett själv. Det är inte speciellt komplicerat och det går relativt fort.

Saknar du något verktyg för att kunna bygga ett vedskjul kan du gå ut på internet och söka. Då slipper du åka till en fysisk butik och det blir dessutom billigare. Hos CDON säljs utomhusbyggnader och verktyg till låga priser och du får allt levererat hem till dig eller till närmaste postbud. Det kan inte bli smidigare än så.